Blog

In de blogs van Goed Georganiseerd doe je inspiratie op om je leven overzichtelijker te maken, meer grip op je tijd te krijgen en een betere balans tussen werk en privé te realiseren.

Terwijl we ons een beetje gek laten maken door alle drukte, is het goed om stil te staan bij wat echt waarde heeft in het leven. Experts vertellen ons heel duidelijk wat dat is. En het antwoord daarop, hoewel je het eigenlijk wel weet, zal je misschien ook wel verrassen.

Lees verder >>

Een takenlijst is net een tuin: als je niet van tijd tot tijd flink snoeit, verdwijnen de belangrijke zaken uit het oog. Lees hier hoe je het beter aanpakt.

Lees verder >>

Veel mensen huiveren bij het idee dat ze een planning moeten maken. Al die vastigheid, dan lijkt het alsof ze vastzitten. Maar is een planning nou wel zo eng? Of eigenlijk gewoon een goed plan?

Lees verder >>

De valkuil voor iedereen die het ongelooflijk druk heeft: je blijft maar doorrennen. Er is 1 ding waar je dan niet aan toekomt en wat je juist wél moet doen om tijd te besparen: betere prioriteiten stellen.

Lees verder >>

Inspiratie, goede ideeën, een klus die af moet. Allemaal redenen om lekker door te werken. Maar om je productiviteit echt te boosten, pak je het beter anders aan.

Lees verder >>

Zit je een presentatie of workshop te volgen, moet je er ook nog over tweeten!
Lees waarom je je aandacht beter maar vast kunt pinnen op 1 ding.

Lees verder >>

Als je veel verhuisd bent in je leven, weet je het: je bewaart meestal veel te veel.
Een blog over vasthouden en loslaten. Want: wat heb je nu werkelijk écht nodig?

Lees verder >>

Een overvolle mailbox en weinig tijd? Zo ruim je supersnel je mailbox op.

Lees verder >>

Sommige mensen hebben continu stress op het werk. Anderen lijken het hele jaar vakantie te vieren, zelfs als ze keihard aan het werk zijn. Lees hoe jij dat ook voor elkaar krijgt.

Lees verder >>

Blogs per categorie:

Meld je aan voor het Emagazine

Wil je niets missen, meteen de nieuwe blogs lezen en tips, trucs en kortingen ontvangen? Meld je dan aan.

[yikes-mailchimp form=”1″]