Contact

‘Goed is goed genoeg‘, is het motto van Goed Georganiseerd.

Orden je spullen, zodat je overzicht hebt.

Creëer praktische oplossingen zodat je snel en gemakkelijk iets kunt opbergen.

Maar maak vooral duidelijke keuzes, zodat je weer rust hebt.

En laat het daarbij. Want een systeem, planning of opbergplek hoeft niet perfect te zijn om te functioneren.

Ontvang tips en kortingen:

Goed Georganiseerd

Gamanderweerd 8
6229 TW Maastricht
043-3614432
KvK 14104601

Goed Georganiseerd professional organizers werd in april 2007 opgericht door Patricia Gorissen (1971).

Geboeid door de uitdagingen van de moderne maatschappij, helpt zij haar klanten deze het hoofd te bieden. Of het nu gaat om het opruimen van spullen, het ordenen van informatie of het beter omgaan met tijd, als professional organizer helpt ze haar klant de juiste keuze te maken.

Patricia heeft als financial controller en arbo- & milieucoördinator te maken gehad met logistieke processen, bedrijfsvoering, werkplekinrichting en ergonomie. Daarvoor heeft ze als directiesecretaresse aan den lijve ondervonden welk verschil een efficiënte werkwijze en goed gestructureerde werkplek kan maken. Haar jarenlange ervaring met o.a. Outlook, Windows en Mac-applicaties gebruikt ze om met haar klanten de juiste werkomgeving te creëren.

Tegenwoordig worden we overspoeld met spullen, activiteiten en informatie, het aanbod is nagenoeg onbeperkt. Het is goed om daar bewust mee om te springen en te beseffen dat het gewoon niet allemaal hoeft. Dat betekent dat je keuzes moeten durven maken, zodat je een goede balans kunt vinden in het leven, thuis en in je werk. Niet makkelijk, maar wel noodzakelijk.

Patricia Gorissen

In de loop der jaren volgde ze diverse trainingen op het gebied van coaching en communicatie, waaronder in 2015 een aantal modules van de leergang Senior Professional Organizer bij de School voor Organizing. In de afgelopen 10 jaar heeft ze zich ontwikkeld tot een ervaren coach die haar klanten begeleidt naar een effectievere en vrijere manier van werken en leven.

Lees de blogs van Patricia

Goed Georganiseerd
Gamanderweerd 8
6229 TW Maastricht
043-3614432

Volg ons op:

Lid van

© 2007-2017  Goed Georganiseerd professional organizers