Particulieren

hulp bij opruimen

Niet iedereen durft het aan: een professional organizer in huis halen die met een kritische blik de boel bekijkt.

Toch zijn de meeste mensen ontzettend blij als ze de stap eenmaal hebben gemaakt. Want juist door die andere blik wordt de aandacht gevestigd op de zaken die beter kunnen.

De zaken die het jou makkelijker kunnen maken. Of het nu gaat om de spullen die je huis bevolken of de activiteiten waarvoor je te weinig plek hebt in je agenda.

Organizing is een heel proces dat begint met opruimen en verder gaat met ordenen en finetunen. Doordat de professional organizer intensief met je samenwerkt, krijgt zij een heel goed beeld van de situatie. Dat helpt om valkuilen te signaleren en betere oplossingen te bedenken.

Voor elk wat wils

Hoe intensief de coaching thuis zal zijn, hangt af van jouw individuele situatie en behoeften. Een keer per week een sessie of liever wat meer tijd ertussen zodat jij zelf aan de slag kunt? Het is allemaal mogelijk.

Individuele coaching hoeft niet duur te zijn, je kunt al gecoacht worden vanaf € 55 per uur. Je kunt vooraf een aantal sessies inkopen of je spreekt af dat gewoon op uurbasis wordt gefactureerd. Een sessie duurt 2 tot 3 uur.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PGB

Voor meer informatie over professional organizing en het Persoonsgebonden Budget (PGB) kijk je hier.

Ook jij kunt Goed georganiseerd zijn!

Wil je aan de slag of wil je weten wat we voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.

Goed Georganiseerd
Gamanderweerd 8
6229 TW Maastricht
043-3614432

Volg ons op:

Lid van

© 2007-2017  Goed Georganiseerd professional organizers