Blog

In de blogs van Goed Georganiseerd doe je inspiratie op om je leven overzichtelijker te maken, meer grip op je tijd te krijgen en een betere balans tussen werk en privé te realiseren.

Soms heb je een perfect idee, alles goed voorbereid en mooi gepland. En dan komt er op het allerlaatste moment iets op je pad waardoor alles anders wordt… Het gebeurt ons allemaal wel eens en de reactie is bijna altijd hetzelfde: rennen om toch je deadline te halen. Of kan het anders?

Een les in…

Lees verder >>

Inspiratie, goede ideeën, een klus die af moet. Allemaal redenen om lekker door te werken. Maar om je productiviteit echt te boosten, pak je het beter anders aan.

Lees verder >>

Hoe zorg je ervoor dat je de balans houdt tussen ’thuis’ en ‘kantoor’ in je thuiskantoor.
Een methode om productiever thuis te werken als zzp-er, startup of gewoon als professional.

Lees verder >>

Zoals jij in het stemhokje nog staat te twijfelen wie jouw stem verdient, zo hebben heel veel mensen iedere dag weer moeite om te bepalen waar ze hun tijd nu aan zullen besteden. Welke spullen ze weg moeten doen of juist moeten bewaren. In deze blog een aantal tips die je zullen helpen om makkelijker…

Lees verder >>

Ren jij rond met het zweet op je rug of ben je in staat lekker op het gemak je werk te doen? In het laatste geval is de kans aanzienlijk groter dat jij succesvol bent. Lees waarom dat zo is.

Lees verder >>

Soms is er een externe storing voor nodig om te zorgen dat je je rust pakt. Bijvoorbeeld als je zo gedreven bent dat je de neiging hebt om tot diep in de nacht door te werken. Over het nut van afschakelen.

Lees verder >>

Je smeekt het hele jaar om een rustige periode zodat je éindelijk de achterstand kunt bijwerken. Maar als het dan eenmaal zo ver is, kom je nergens toe. Lees hoe dat komt (en wat je er tegen kunt doen).

Lees verder >>

Meer blogs over
Balans werk/privé
Lees hoe je meer Overzicht krijgt
Blogs over beter timmenagement

Subscribe to My Newsletter

Consider subscribing if you don’t want to miss it when new posts go up!!

Lijst item
Lijst item
Lijst item
Lijst item
Lijst item

[wpforms id=”4247″]