Home > Meer overzicht > Slimmer Werken > Coronavirus: tips

Coronavirus: tips

Het is maart 2020, heel Nederland en de wereld om ons heen is in de ban van het coronavirus. Scholen zijn gesloten, mensen werken zo veel mogelijk thuis, ondernemers en zzp-ers zien hun omzet slinken. Hoe ga je zo goed mogelijk om met een situatie die onplanbaar lijkt? En wat zijn de beste manieren om thuis toch zo productief mogelijk te zijn? Het blog van Goed Georganiseerd staat vol met goede tips, die we hieronder voor je hebben verzameld.

Thuiswerken

Veel mensen vinden het heerlijk, lekker thuis werken. Maar hoe pak je dat aan met al die afleidingen om je heen? En hoe voorkom je dat je alleen maar aan het buffelen bent nu je de korte onderbrekingen van je collega’s moet missen. Blogs die je helpen om het beste ervan te maken als je van je keukentafel je werkplek maakt.

Speciaal voor ondernemers

Voor zzp-ers en andere ondernemers is deze tijd nét ietsje anders. Klussen worden afgezegd en je planning ligt helemaal overhoop. Hoe zorg je ervoor dat je de komende tijd toch goed benut en er het beste van maakt.

Tijdelijk aanbod voor ondernemers en thuiswerkers

Tot 50% korting op alle trainingen

Wil je leren om de afleiding te stoppen als je thuis werkt of een betere planning maken nu je agenda leeg is geruimd? Maak gebruik van de tijdelijke korting op de trainingen en coaching bij Ondernemen met Focus.

Gezond blijven

En dan, last but not least: gezond blijven. Juist nu dat virus rondwaart, wil je extra aandacht geven aan je gezondheid. En wat blijkt: productiever worden en gezond blijven gaan hand in hand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.