Ondernemen met Focus

Online trainingen voor startups en ondernemers

Als je effectiever en productiever wilt worden maar geen groot budget hebt, kies dan voor de online trainingen van Ondernemen met Focus. Kies een van de trainingen in de online leeromgeving en leer stap voor stap hoe je slimmer kunt werken, minder tijd verspilt en een goede balans werk/privé behoudt.

Trainingsprogramma OMF

Sterker nog, die balans werk/privé helpt je juist om als ondernemer productiever te zijn, betere beslissingen te nemen en je bedrijf sneller tot bloei te brengen. Daarom heb ik het trainingsprogramma Ondernemen met Focus (OMF) ontworpen, dat je in 3 maanden helpt om beter in je leven en succesvoller in je bedrijf te staan.

Vrouw met armen omhoog als symbool voor veerkracht

Met dit programma leer je hoe je zorgt voor een dagindeling die je cognitieve prestaties en productiviteit optimaal ondersteunt. Je leert je valkuilen herkennen en hoe je die in de praktijk ook kunt omzeilen.

Met een abonnement op Ondernemen met Focus heb je toegang tot alle andere losse online trainingen. Daarnaast kun je kiezen voor extra begeleiding via e-mailcoaching of persoonlijke 1-op-1-sessies.

Slimmer Werken doe je zo

In een omgeving waarin je ongelooflijk gemakkelijk afgeleid kunt worden, is het zaak de boel zo in te richten dat jij focus behoudt. Met de online training ‘Slimmer Werken doe je zo’ leer je hoe je je e-mail, agenda en takenlijst zo inricht dat je altijd productief kunt zijn. Leer o.a.

  • De afleiding beperken.
  • Overzicht creëren in je takenlijst.
  • Waarom je Inbox Zero moet toepassen en hoe je dat doet.
  • Nog veel meer.
Training Slimmer Werken

Slimmer Werken doe je zo

Slimmer Plannen

Betere prioriteiten stellen helpt je tijd besparen

Als je je werkomgeving eenmaal op orde hebt gebracht, is het zaak om te zorgen dat je genoeg tijd hebt om al je taken en klussen af te handelen. De sleutel daarbij is het maken van een goede planning, die niet alleen structuur biedt, maar ook genoeg flexibiliteit.

In deze online training leer je precies hoe je dat het beste kunt doen. De training sluit perfect aan bij de lessen van het OMF-programma en is een mooi vervolg op ‘Slimmer Werken doe je zo’.

Online training Slimmer Plannen

Slimmer Plannen

Gratis Emagazine

En natuurlijk is er ook nog het gratis Emagazine. Meld je aan voor tips, trucs en aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox.