Blog

In de blogs van Goed Georganiseerd doe je inspiratie op om je leven overzichtelijker te maken, meer grip op je tijd te krijgen en een betere balans tussen werk en privé te realiseren.

Hoge werkdruk kan stimuleren maar ook verlammend werken. Juist als je probeert om de race tegen de klok te winnen merk je dat je echt uitgeput bent. Lees wat je dan moet doen.

Lees verder >>

Kennis is macht, maar wat wat heb je aan heel veel informatie als je die niet kunt terugvinden?
In deze blog tips om je archief op orde te houden. Slijp je kapmes maar vast, we gaan de jungle in!

Lees verder >>

Nederland kent ontelbaar veel verschillende banen en werkplekken, elk met hun eigen uitdagingen. Soms is het leuk om eens na te denken hoe andere mensen dat allemaal aanpakken. Zoals Koning Willem-Alexander. Zou hij ook tijd te kort komen?

Lees verder >>

Veel klanten huren mij in omdat ze iets aan hun uitstelgedrag willen doen en hun tijd beter willen besteden. Maar er is heel veel dat jij al zelf kunt doen. In deze blog 3 tips om je uitstelgedrag te overwinnen.

Lees verder >>

Het lijkt hopeloos, wat je ook doet, je kunt je niet aan je planning houden. Wat afdwalen je kan leren over persoonlijk leiderschap.

Lees verder >>

Terwijl we ons een beetje gek laten maken door alle drukte, is het goed om stil te staan bij wat echt waarde heeft in het leven. Experts vertellen ons heel duidelijk wat dat is. En het antwoord daarop, hoewel je het eigenlijk wel weet, zal je misschien ook wel verrassen.

Lees verder >>

Met deze rare vorm van uitstelgedrag maak je het jezelf een stuk zwaarder. Tenzij je je niets aantrekt van de laatste loodjes.

Lees verder >>

Een slechte concentratie? Dat negeren we, we werken liever door. Over het nut van lekker lummelen en heerlijk niks doen.

Lees verder >>

Google weet het al lang: motiveer je medewerkers om vooral genoeg pauze te nemen. Daar is goede reden voor.

Ook als je zzp-er bent, is dit een goed idee. In deze blog meer info en tips over de ideale pauze.

Lees verder >>

Blogs per categorie:

Meld je aan voor het Emagazine

Wil je niets missen, meteen de nieuwe blogs lezen en tips, trucs en kortingen ontvangen? Meld je dan aan.

[yikes-mailchimp form=”1″]