Blog

In de blogs van Goed Georganiseerd doe je inspiratie op om je leven overzichtelijker te maken, meer grip op je tijd te krijgen en een betere balans tussen werk en privé te realiseren.

Efficiënter werken is niet altijd slimmer. Lees hoe je ongelooflijk veel tijd kunt verspillen door te focussen op efficiency (en hoe je dat kunt voorkomen).

Lees verder >>

Nederland kent ontelbaar veel verschillende banen en werkplekken, elk met hun eigen uitdagingen. Soms is het leuk om eens na te denken hoe andere mensen dat allemaal aanpakken. Zoals Koning Willem-Alexander. Zou hij ook tijd te kort komen?

Lees verder >>

Waarom zou je opruimen? Om iets sneller terug te vinden misschien? Ik ontdekte een reden die nog belangrijker is.

Lees verder >>

Als je veel verhuisd bent in je leven, weet je het: je bewaart meestal veel te veel.
Een blog over vasthouden en loslaten. Want: wat heb je nu werkelijk écht nodig?

Lees verder >>

Heb jij ook teveel emails in je Inbox en zou je de mailstroom graag wat willen beperken? Denk dan eens na over welke mails wel in je Inbox en welke mails niet daarin thuis horen. Want lang niet ieder bericht verdient een plekje op de eerste rang!

Lees verder >>

Een agenda vol met afspraken levert vaak veel extra stress op. En niet alleen omdat je met Jan en alleman om de tafel zit.

Lees hoe je die stress kunt voorkomen door rekening te houden met dit ene dingetje…

Lees verder >>

Een lege Inbox die je aanstaart vanaf het scherm. Voor sommige mensen is het een gruwel. Maar volgens mij is het gewoon een goed idee.

Lees verder >>

Je archief zó opruimen dat je alles ook weer kunt terugvinden. Een hele kunst!

Lees verder >>

Het lijkt hopeloos, wat je ook doet, je kunt je niet aan je planning houden. Wat afdwalen je kan leren over persoonlijk leiderschap.

Lees verder >>

Blogs per categorie:

Meld je aan voor het Emagazine

Wil je niets missen, meteen de nieuwe blogs lezen en tips, trucs en kortingen ontvangen? Meld je dan aan.

[yikes-mailchimp form=”1″]