Blog

In de blogs van Goed Georganiseerd doe je inspiratie op om je leven overzichtelijker te maken, meer grip op je tijd te krijgen en een betere balans tussen werk en privé te realiseren.

Heb je zin in de lente? Dan heb je vast ook wel zin in de voorjaarsschoonmaak. Tips voor een vliegende start.

Lees verder >>

Grip op jezelf houden, is een van de lastigste dingen om te leren. Want juist als je gemotiveerd bent, ren je jezelf nog wel eens voorbij.
In deze blog daarom 3 tips om jezelf een halt toe te roepen als het nodig is. En zo een stuk fijner en productiever te werken.

Lees verder >>

Ren jij rond met het zweet op je rug of ben je in staat lekker op het gemak je werk te doen? In het laatste geval is de kans aanzienlijk groter dat jij succesvol bent. Lees waarom dat zo is.

Lees verder >>

Ik droom er wel eens van: lekker wonen en werken in het buitenland. Maar hoe kom je zover? En wat heeft dat te maken met professional organizing? Lees mijn gastblog voor Werkenvanuithetbuitenland.nl. Over hoe je eerst moet leren opruimen en alles moet loslaten, voordat je je vleugels uit kunt slaan en de wijde wereld in…

Lees verder >>

Zit je een presentatie of workshop te volgen, moet je er ook nog over tweeten!
Lees waarom je je aandacht beter maar vast kunt pinnen op 1 ding.

Lees verder >>

Zoals jij in het stemhokje nog staat te twijfelen wie jouw stem verdient, zo hebben heel veel mensen iedere dag weer moeite om te bepalen waar ze hun tijd nu aan zullen besteden. Welke spullen ze weg moeten doen of juist moeten bewaren. In deze blog een aantal tips die je zullen helpen om makkelijker…

Lees verder >>

Als je veel verhuisd bent in je leven, weet je het: je bewaart meestal veel te veel.
Een blog over vasthouden en loslaten. Want: wat heb je nu werkelijk écht nodig?

Lees verder >>

Waar laat je al die ideeën, aantekeningen en interessante artikelen? Nou, die sla je gewoon op in je ‘externe geheugen’. En dat heet OneNote.

Lees verder >>

Je kent het waarschijnlijk zelf wel: je maakt lange dagen als ondernemer, zeker als je bezig bent een nieuw product te ontwikkelen of nieuwe klanten binnen te halen. En in tijden van economische neergang (en ook nog tijdens een voorzichtig herstel) is het extra hard aanpakken wil je als ondernemer de kop boven water houden.

En…

Lees verder >>

Blogs per categorie:

Meld je aan voor het Emagazine

Wil je niets missen, meteen de nieuwe blogs lezen en tips, trucs en kortingen ontvangen? Meld je dan aan.

[yikes-mailchimp form=”1″]