Training Timemanagement voor Startups

Leer je tijd optimaal besteden

Werken in een startup is een echte uitdaging. Deadlines volgen elkaar op en de druk om snel te presteren is nog hoger dan in andere ondernemingen. Dus werk je maar door en neem je niet genoeg tijd om je werk optimaal in te delen. Een keuze die je uiteindelijk tijd kost.

Begrijpelijk dat je dan de neiging hebt om lange dagen te draaien en pauzes over te slaan. Ware het niet dat wetenschappelijk onderzoek laat zien dat je mentale prestatie dan juist achteruit gaat! Wil je je productiviteit verhogen, dan kun je maar beter zorgen voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Dat gaat verder dan alleen een goede planning maken of je takenlijst gebruiken.

In deze training leer je daarom hoe je echt slimmer met je tijd om gaat en hoe je zorgt voor een dagindeling die je cognitieve prestaties en productiviteit optimaal ondersteunt. Je leert je valkuilen herkennen en hoe je die in de praktijk ook kunt omzeilen.

Tijdens de tweede trainingsessie neem je je laptop (of iPad) mee om je mailbox, takenlijst en agenda te op te ruimen en te optimaliseren, zodat je voortaan vol concentratie aan het werk gaat. Daarna wordt je gedurende een maand online gecoacht, zodat je het geleerde kunt toesnijden op jouw persoonlijke situatie.

Inhoud training:

  • 2 dagdelen groepstraining in kleine groep (max. 8 personen)
  • Voorbereiding met intake en persoonlijke vragenlijst
  • follow-up met e-mailcoaching en 1 individuele sessie op je werkplek
  • 6 maanden toegang tot online trainingen Ondernemen met Focus

Sessie 1: De basis van productief en effectief werken

De titel van deze training ten spijt: we weten allemaal dat tijd zich niet laat beheersen. Wil je je tijd optimaal benutten dan zul je vooral grip op eigen je gedrag moeten krijgen. Daarom kijken we tijdens naar de beste manier om de lastigste persoon in de hele wereld te managen: jezelf.

  • Het effect van een goede balans tussen in- en ontspanning op je productiviteit.
  • De basis van je gedrag en hoe je dat kunt beïnvloeden.
  • Valkuilen voor effectiviteit en productiviteit.

Sessie 2: Slimmer en effectiever werken in de praktijk

Tijdens de tweede ochtend leer je de inzichten uit het eerste deel in de praktijk toe te passen. Je leert keuzestress en uitstelgedrag tegen te gaan, door afleiding te beperken en overzicht te creëren, m.b.v. een goed georganiseerde mailbox, takenlijst en planning, die je ter plekke creëert op je laptop of ipad.

  • Inbox Zero: besluiten nemen.
  • Overzicht creëren in je takenlijst.
  • Slimmer plannen en relaxter werken.

Follow up: 1-op-1-sessie & coaching

coachingsessie helpt startups

Het gebeurt zo vaak: na een training kom je terug op kantoor vol goede voornemens. Maar door de waan van de dag verval je al snel in je oude gewoontes.

Om te voorkomen dat dat gebeurt, kom ik persoonlijk bij je langs en gaan we tijdens een individuele sessie concreet aan de slag. We maken samen een plan van aanpak voor de vervolgstappen die toegespitst zijn op jouw persoonlijke werkwijze. Daarna word je gedurende een maand per mail gecoacht en zo geholpen om de nieuwe routines ook in te laten slijten.

Prijs

De investering voor deze training van 2 dagdelen, inclusief de follow-up sessie, een maand e-mailcoaching én 6 maanden toegang tot de online courses bedraagt € 399,= excl. btw.

Wil je na de training extra individuele sessies of de e-mailcoaching verlengen, dan kan dat natuurlijk. Kijk op deze pagina voor de tarieven.

Data & locatie

Op dit moment zijn er geen trainingen ingepland.

Ben je wel geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje en dan hou ik je op de hoogte.

Laat je tijd niet weglekken

Tool: Trap jij in de valkuil voor drukke mensen?

Als je het druk hebt, ga je maar door. En soms heb je dan niet in de gaten dat je kostbare tijd wordt opgesnoept door dingen die minder belangrijk zijn. Lees deze download en word je bewust van je grootste tijdverstoorders.

Gratis Emagazine

En natuurlijk is er ook nog het gratis Emagazine. Meld je aan voor tips, trucs en aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox.

[yikes-mailchimp form=”1″]