Aan de slag

Je wil de zaken graag beter aanpakken en merkt dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Maar hoe gaat dat dan in zijn werk?

Lees hieronder uit welke soorten begeleiding je kunt kiezen en welke het beste bij jou past.

1-op-1 begeleiding

Als je je werkwijzen, omgeving of je gedrag wilt veranderen, dan is de snelste en meest effectieve methode 1-op-1-coaching. Door de persoonlijke aanpak kunnen we goed op de problemen inzoomen die voor jou het meeste verschil maken. Zo is het gemakkelijker om praktische stappen te zetten die bij jouw situatie passen en je echt vooruit helpen.

De sessies worden in overleg ingepland, al naar gelang jouw behoefte. Zo heb je tijd om tussendoor aan de slag te gaan met de opdrachten die natuurlijk ook op maat gesneden zijn. Je hebt er immers niets aan om te oefenen met iets waar je in jouw dagelijkse praktijk niet mee te maken hebt.

Individuele begeleiding kan je o.a. inzetten als je aan de slag wilt met:

Coachingsessies vinden plaats in Maastricht, Leiden of online, via:

  • Zoom
  • Telefonisch
  • E-mail / chat

Afhankelijk van jouw situatie bekijken we wat het handigste is.

Online training

Gaat je vraag vooral over je werkplek, timemanagement en balans vinden? Dan kun je je ook inschrijven voor een van de online trainingen die ik heb ontwikkeld.

De allereerste Ecourse schreef ik in 2009 en verstuurde ik per e-mail naar de cursisten. Inmiddels is daar een professional online leeromgeving voor in de plaats gekomen en een afzonderlijke website: www.ondernemenmetfocus.nl. Je vindt er de volgende trainingen:

  • Slimmer Werken – voor meer overzicht in je e-mail, agenda en takenlijst en het voorkomen van afleiding.
  • Slimmer Plannen – voor iedereen die een goede planning wil leren maken.
  • Ondernemen met Focus – het trainingsprogramma dat je leert om een betere balans te creëren in werk en leven.

De trainingen op ondernemenmetfocus.nl zijn trouwens niet alleen voor ondernemers geschikt maar juist bedoeld voor iedereen die ondernemend in het leven staat.

Gratis tools

En natuurlijk kun je al meteen aan de slag, hier op deze website. Lees de blogs en ga aan de slag met de tips die ik daarin geef. En maak gebruik van de gratis tool.

Laat je tijd niet weglekken

Wat is jouw grootste valkuil?

Weet jij waar je kostbare tijd in gaat zitten? Waar je misschien wel tijd aan verspilt en waar je misschien veel beter je tijd aan kunt besteden? Download de tool en ontdek binnen 15 minuten waar jouw tijd naar weglekt.

Kijk hier voor meer gratis tools.

Over mijn aanpak

Als mensen me vragen wat ik precies doe, dan antwoord ik meestal dat ik opruimcoach ben. En dat klopt ook: ik help je om je huis op te ruimen, je werkplek, je takenlijst, agenda en je hoofd. En daarmee help ik je vooral ook om ruimte in je leven te creëren, ruimte voor de dingen die jij belangrijk vindt.

Als professional organizer hanteer ik een pragmatische aanpak. Tijdens de begeleiding hebben we het dus niet zozeer over achterliggende psychologische oorzaken maar kijken we wat dat voor jou in de praktijk betekent. En hoe je dat in de praktijk het gemakkelijkste zou kunnen veranderen.

Verder ben ik een fervent voorstander van kleine stapjes, ook wel Kaizen genoemd. Want alleen door hele kleine stapjes te zetten, kom je verder. Je denkt nu misschien dat dit heel langzaam zal gaan en soms is dat ook zo. Maar uiteindelijk is dat de snelste manier om blijvende veranderingen door te voeren.

Wil je ontdekken met welke kleine stapjes jij een heel stuk verder kunt komen? Neem dan contact met me op voor een gratis adviesgesprek.