Aan de slag

Je wil de zaken graag beter aanpakken en merkt dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Maar hoe gaat dat dan in zijn werk?

Werkwijzen

Lees hieronder uit welke soorten training begeleiding je kunt kiezen en welke het beste bij jou past.

Online en live trainingen

Gaat je vraag vooral over je werkplek, timemanagement en balans vinden? Schrijf je dan in voor een van de online of live trainingen die ik heb ontwikkeld.

1-op-1 coaching

Mocht je na een training behoefte hebben aan extra begeleiding, kies dan voor 1-op-1-coaching. Door de persoonlijke aanpak kunnen we goed op de problemen inzoomen die voor jou het meeste verschil maken. Zo is het gemakkelijker om praktische stappen te zetten die bij jouw situatie passen en je echt vooruit helpen. Ook zonder dat je eerst een training hebt gevolgd, kun je voor 1-op-1 coaching kiezen.

De sessies worden in overleg ingepland, al naar gelang jouw behoefte. Zo heb je tijd om tussendoor aan de slag te gaan met de opdrachten die natuurlijk ook op maat gesneden zijn. Je hebt er immers niets aan om te oefenen met iets waar je in jouw dagelijkse praktijk niet mee te maken hebt.

Individuele begeleiding kan je o.a. inzetten als je aan de slag wilt met:

Coachingsessies vinden in principe online plaats, via:

  • Zoom
  • Teams
  • Telefonisch
  • E-mail / chat

Afhankelijk van jouw situatie bekijken we wat het handigste is.

Gratis tools

En natuurlijk kun je al meteen aan de slag, hier op deze website. Lees de blogs en ga aan de slag met de tips die ik daarin geef. En maak gebruik van de gratis tool.

Laat je tijd niet weglekken

Wat is jouw grootste valkuil?

Weet jij waar je kostbare tijd in gaat zitten? Waar je misschien wel tijd aan verspilt en waar je misschien veel beter je tijd aan kunt besteden? Download de tool en ontdek binnen 15 minuten waar jouw tijd naar weglekt.

Kijk hier voor meer gratis tools.

Over mijn aanpak

Als mensen me vragen wat ik precies doe, dan antwoord ik meestal dat ik opruimcoach ben. En dat klopt ook: ik help je om je huis op te ruimen, je werkplek, je takenlijst, agenda en je hoofd. En daarmee help ik je vooral ook om ruimte in je leven te creëren, ruimte voor de dingen die jij belangrijk vindt.

Als professional organizer hanteer ik een pragmatische aanpak. Tijdens de begeleiding hebben we het dus niet zozeer over achterliggende psychologische oorzaken maar kijken we wat dat voor jou in de praktijk betekent. En hoe je dat in de praktijk het gemakkelijkste zou kunnen veranderen.

Verder ben ik een fervent voorstander van kleine stapjes, ook wel Kaizen genoemd. Want alleen door hele kleine stapjes te zetten, kom je verder. Je denkt nu misschien dat dit heel langzaam zal gaan en soms is dat ook zo. Maar uiteindelijk is dat de snelste manier om blijvende veranderingen door te voeren.

Wil je ontdekken met welke kleine stapjes jij een heel stuk verder kunt komen? Neem dan contact met me op voor een gratis adviesgesprek.