Home > Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching

Als ondernemer ben je soms 24/7 bezig met je bedrijf. Of je nou de verantwoordelijkheid draagt voor een team van medewerkers of als zzp-er alles in je eentje moet doen, het is nou eenmaal waar je hart ligt. En waar je dus veel tijd en aandacht aan besteedt. Soms zelfs zoveel tijd, dat de balans werk/privé eronder lijdt. In zo’n geval is ondernemerscoaching iets voor jou.

Vrouwelijke ondernemer met veel ideeën in haar hoofd

De echte succesvolle ondernemer zorgt ervoor dat hij of zij niet alleen keihard werkt maar juist ook tijd maakt om de batterij op te laden. Maar als je er alleen voor staat, dan is het lastig om dat ook te doen. Dan is het goed om met iemand anders te sparren en te kijken naar een duurzamere aanpak.

Bij de ondernemerscoaching staat jouw balans centraal. We zoomen onder andere in op het spanningsveld tussen:

  • Wat klanten en/of medewerkers van je vragen en wat jij kunt bieden.
  • De dingen die nog moeten en de dingen die je nog wilt ontwikkelen.
  • De drive om door te werken en de noodzaak om te ontspannen.
  • Je passie voor je bedrijf en je passie voor je gezin/privéleven.

Als het je lukt om hier duurzaam mee om te gaan, bouw je je eigen bedrijf uit zonder dat het ten koste gaat van jou of je gezin. Als de balans op deze vlakken ontbreekt, dan kan het zijn dat je heel hard aan het werk bent maar weinig bereikt. En tegelijkertijd daar een flinke prijs voor betaalt.

Aanpak

Allereerst bekijken we tijdens de intake wat voor jou het meeste speelt en waar jij het meeste bij gebaat bent. Een paar voorbeelden van vragen en onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de ondernemerscoaching:

  • Wat moet je wél echt zelf doen en wat kun je beter uitbesteden?
  • Hoe maak je een werkbare planning?
  • Hoe zorg je ervoor dat je overzicht houdt in wat nog allemaal moet?
  • Hoe hou je de balans in je leven en in je rollen als ondernemer?

Ondernemen met Focus

Het online trainingsprogramma Ondernemen met Focus is speciaal ontwikkeld om in te zetten tijdens de ondernemerscoaching. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar, waarvan er vast een past bij jouw wensen en beschikbare budget. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor losse coachingsessies, al dan niet online.

Ook jij kunt Goed georganiseerd zijn!

Wil je aan de slag of wil je weten wat jij kunt bereiken met ondernemerscoaching? Neem contact met me op voor een gratis adviesgesprek.

Lees meer over
Ondernemen met Focus