Balans werk privé

In het drukke leven dat we tegenwoordig leiden, komt de balans werk/privé al snel in gedrang. Je wil graag alles goed doen, zowel thuis als op het werk, want je hebt hart voor de zaak én voor je gezin. Deze blogs helpen je om dat alles in goede banen te leiden, als ondernemer of startup founder.

Daar sta je dan als zzp-er: tegenover een opdrachtgever die de prijs van echte kwaliteit niet kent. Lastig!
Maar toch is dat niet de belangrijkste reden waarom zoveel zzp-ers geen droog brood kunnen verdienen. Want weet jij zelf wel hoeveel je kost? Hoeveel tijd jij echt in die klus steekt? En wat jouw klant eigenlijk…

Lees verder >>

Ren jij rond met het zweet op je rug of ben je in staat lekker op het gemak je werk te doen? In het laatste geval is de kans aanzienlijk groter dat jij succesvol bent. Lees waarom dat zo is.

Lees verder >>

Soms heb je een perfect idee, alles goed voorbereid en mooi gepland. En dan komt er op het allerlaatste moment iets op je pad waardoor alles anders wordt… Het gebeurt ons allemaal wel eens en de reactie is bijna altijd hetzelfde: rennen om toch je deadline te halen. Of kan het anders?

Een les in…

Lees verder >>

Beknibbelen op je nachtrust is nooit een goed idee. Het is slecht voor je gezondheid en, zo blijkt, ook voor je productiviteit.

Lees verder >>

Als zzp-er ben je vaak bezig met dingen waar jij niet in uitblinkt. Terwijl een ander dat echt een stuk beter kan.
Een andere kijk op slimmer ondernemen.

Lees verder >>

Grip op jezelf houden, is een van de lastigste dingen om te leren. Want juist als je gemotiveerd bent, ren je jezelf nog wel eens voorbij.
In deze blog daarom 3 tips om jezelf een halt toe te roepen als het nodig is. En zo een stuk fijner en productiever te werken.

Lees verder >>

Je bent de hele dag lekker in de weer, hebt veel te doen. Maar dan slaat de vermoeidheid toe: de letters dansen voor je ogen. In deze blog 3 tips om te zorgen dat jij je dip weer snel te boven bent.

Lees verder >>

Een slechte concentratie? Dat negeren we, we werken liever door. Over het nut van lekker lummelen en heerlijk niks doen.

Lees verder >>

Wist je dat de ideale mindset om te werken je pauzegedrag flink kan ondermijnen?

Het gebeurt mij ook regelmatig dan ben ik niet los te weken van mijn werk en sla ik de pauze ongemerkt over. Dan ben ik in een zogenaamde staat van Flow.

Flow is heerlijk, het is die natuurlijke staat waarin je volledig opgaat…

Lees verder >>

Andere onderwerpen:

Meld je aan voor het Emagazine

Wil je niets missen, meteen de nieuwe blogs lezen en tips, trucs en kortingen ontvangen? Meld je dan aan.

[yikes-mailchimp form=”1″]