Home > Trainingen

Trainingen

Al in 2009 ontwikkelde Goed Georganiseerd een eerste online training, de Ecourse ‘Goed Georganiseerd op kantoor’. Kregen de cursisten toen alleen maar e-mailtjes, tegenwoordig bieden we verschillende online trainingen aan in een supermoderne online leeromgeving.

Ondernemen met Focus

Voor ondernemers die worstelen met uitstelgedrag, te krappe deadlines en/of structurele overbelasting.

In dit trainingsprogramma van 3 maanden kijk je naar alle aspecten van je ondernemersleven. Je leert balans te brengen tussen de vrijheid van het zelfstandig ondernemen en de drang om alsmaar te door te werken. Beschikbaar in verschillende abonnementsvormen. 

Online training – Slimmer werken doe je zo!

Wist je dat al die losse eindjes in je hoofd en bijbehorende onrust ervoor zorgen dat je veel minder effectief kunt werken? Sommige wetenschappers beweren dat afleiding er zelfs voor kan zorgen dat je IQ omlaag gaat. En afleiding, daar hebben we genoeg van in onze huidige omgeving, toch?

Wil jij daar slimmer mee om leren gaan, je tijd beter besteden en voortaan effectiever werken? Volg dan de online training Slimmer Werken doe je zo!

Online training Slimmer Plannen

Loopt je agenda te vaak vol of merk je dat je planning te krap is? Dan is deze training iets voor jou. Leer met behulp van de online lessen een superslimme planningsroutine, hoe je voorkomt dat je altijd loopt te rennen en hoe je je takenlijst slim combineert met je agenda.

De voordelen van online trainingen

Online leren is een hele effectieve manier om jezelf allerlei nieuwe dingen eigen te maken. De voordelen van online coachen en leren zijn o.a.:

  • leren op je eigen tempo
  • leren wanneer het jou uitkomt
  • goedkoper dan on-site trainen
  • online vragenlijsten en feedback-mogelijkheden
  • verschillende tools beschikbaar

Maatwerk trainingen

Soms is een online training niet het juiste leermiddel en heb je liever in levende lijve contact. Op aanvraag ontwikkel ik ook maatwerk trainingen die passen bij jouw vraag. Neem contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.